Aktiviteter


AKTIVITETER

BESTIL OMVISNING ELLER GUIDET TUR

 

Tag med KLIM KALKOVN ud i kulturlandskabet.  Ønsker du at gå en tur på Klim Bjerg, opleve en paralbelklit, og se det særprægede landskab, høre om kalkproduktion og -brænding og dens anvendelse i Danmark. Her er meget at fortælle og KLIM KALKOVN brænder for at dele gode historier med vores besøgende.

 

Er du med i en forening eller en klub, eller er du turansvarlig på en arbejdsplads og gerne vil på udflugt, så kontakt os. Vi kan skræddersy en turoplevelse efter dine behov.

 

Forespørgsler om guidede ture og rundvisninger bedes sendes til mail: book@klimkalkovn.dk. Følgende informationer ønskes oplyst:

 

- Type af tur der ønskes, se nogle eksempler her.

- Gruppens navn

- Navn på kontaktperson

- Adresse

- Tlf.-nr.

- E-mail

- EAN-nr (hvis I har)

- Antal personer

- Dato og klokkeslet for hvornår turen skal finde sted

- Om der ønskes mad eller andet i forbindelse med turen

 

 Vi vender tilbage hurtigst muligt med svar på om det er muligt.

ÅBENT KLIMa og KALKVÆRKSTED FOR FAMILIER I UGE 42


KLIM KALKOVN holder åbent værksted i skolernes efterårsferie hver dag fra 11-16. Kom og oplev kalkovnen, stil spørgsmål til vores formidler, og bliv klogere på hvordan det var at arbejde som kalkarbejder. Familier kan også leje vores kalkkasser ved tur til kalkbruddet.


Alle dage kan du gå på opdagelse i udstillingen, bygge med limsten, tegne din egen kalkovn og deltage i en konkurrence om en omvisning for din klasse, når du afleverer dine KLIMa løfter i vores kalkvægt.  


Tirsdag mellem fra 11-14 får vi besøg af Jan fra vandværket, der vil fortælle vores besøgende om Klim Bjergs betydning for rent drikkevand, og torsdag fra 11-14 kommer Bjarne forbi for at fortælle om kalkningens mange fine egenskaber. 

UNDERVISNINGSTILBUD TIL INSTITUTIONER OG SKOLER

 

KLIM KALKOVN tilbyder forskellige undervisningsforløb målrettet daginstitutioner, grundskoler samt ungdomsuddannelser. 


Forespørgsler om undervisningsforløb bedes sendt på mail: undervisning@klimkalkovn.dk.

Følgende informationer ønskes oplyst:


- Type af undervisningsforløb der ønskes
- Gruppens navn
- Navn på kontaktperson
- Adresse
- Tlf.-nr.
- E-mail
- Antal personer
- Dato og klokkeslet for hvornår turen skal finde sted
- Om der ønskes mad eller andet i forbindelse med turen.


Vi vender tilbage hurtigst muligt med svar på om det er muligt.

LOKALEUDLEJNING


KLIM KALKOVN tilbyder udlejning af bygningen. Alt kan som udgangspunkt lade sig gøre; kunstudstilling,foredrag, reception,
teater, koncert, modeshow, vinsmagning mm.


KLIM KALKOVN er et enkelt og smukt bygningsværk fra Danmarks industritid i fredelige omgivelser. Husk på at du altid kan bestille en omvisning i forbindelse med dit arrangement. Vores kompetente og engagerede omvisere vil sørge for i får en helt særlig oplevelse.


For mere information om mulighederne for at leje KLIM KALKOVN og ved fremvisning af vores kalkovn skriv til lej@klimkalkovn.dk