Om Klim Kalkovn

ORGANISATION


KLIM KALKOVN er en selvejende institution. Museet modtager driftsstøtte fra Jammerbugt Kommune til vedligeholdelse af den fredede og bevaringsværdige bygning. Resten af driften finansieres gennem egenindtjening og sponsorstøtte.

 

BESTYRELSE

 

Kirsten Siksne, formand og barnebarn af tidligere kalkværksejer Vejby Andersen

Michael Christoffersen, næstformand

Inga Heskjær, medlem af Klim Landsbyforenings bestyrelse

Karsten Pedersen, medlem af Klim Landsbyforenings bestyrelse

Linda Dyrby Pedersen, kasserer i Klim Landsbyforening

 

Den daglige drift og ledelse varetages af bestyrelsesformand Kirsten Siksne

 

KONTAKT

 

KLIM KALKOVN

Klim Strandvej 68, 9690 Fjerritslev

Email: info@klimkalkovn.dk

Tel: +45 25217163

 CVR nummer: 39935775

STØT KLIM KALKOVN


GIV DONATION

 

KLIM KALKOVN ønsker at sikre de kommende generationer også kan tilbydes nye og spændende aktiviteter samt opleve den lille og helt særlige perle, som museet er.  Vi er derfor også meget taknemmelig for alle donationer, store som små, vi modtager fra både private og sponsorer.


Det er nemt at donere og det kan gøres på enten MobilePay til nummeret 711505

eller via Bankoverførsel til konto nr. 9135 - 0000218901.  Det er vigtigt du tilføjer følgende oplysninger i beskedfeltet i Mobile Pay eller ved bankoverførsel:

 

Navn

Adresse

Cpr. nr. /CVR nr.

 

KLIM KALKOVN  samarbejder også med en række sponsorer. Afhængig af den pågældende virksomhed aftales det individuelt, på hvilke områder samarbejdet kan tilrettelægges. Museet indgår gerne nye aftaler.


Kontakt KLIM KALKOVNs bestyrelse for at høre nærmere på info@klimkalkovn.dk.VÆR FRIVILLIG

 

KLIM KALKOVN er nysgerrige på omverden. Det tror vi på hænger sammen med vores involvering af mange typer af engagerede mennesker i et sjovt og frivilligt arbejdsfællesskab.


Vi har altid brug for frivillige. At være frivillig betyder at du vil tage del i de mange opgaver som KLIM KALKOVN har, hvad enten det er foran eller bag kulisserne og om det er hverdag eller weekend.


Måske er du på deltid, pensioneret eller på efterløn og ønsker dels at bruge dine ressourcer og kompetencer på en meningsfuld måde dels at støtte KLIM KALKOVN med din personlige støtte, så hører vi meget gerne fra dig.


Skriv til os på mail info@klimkalkovn.dk

 

BLIV PRAKTIKANT

 

Udover at vi selvfølgelig søger frivillige, søger vi også næsten altid praktikanter til at hjælpe med formidling, daglige opgaver og diverse ad.hoc opgaver. Hvis du kunne tænke dig at prøve kræfter med at være en praktikant hos KLIM KALKOVN så læs videre her.


Du har måske altid interesseret dig for historie og formidling, måske er du student, har et sabbatår, det kan også være du studerer på et universitet og leder efter dit næste praktiksted? Vi er altid interesseret i at høre fra potentielle praktikanter.

 

Vi kan tilbyde en spændende arbejdsplads, hvor at de store drømme er i fokus, og hvor vi altid er på jagt efter den gode historie.


Hvis disse opgaver lyder som noget I kunne finde interessant, skal I endelig ikke tøve med at kontakte os. Vores kontaktoplysninger kan findes øverst på denne side under "Organisation".


Mange tak for din interesse og mange hilsner KLIM KALKOVN teamet.